ارتباط عالمان با عالمان و برقراری ارتباط زنده اینترنتی حوزههای علمیه قم ، مشهد ، نجف و شهرستانها از اهداف مدرسه فقاهت است. طلاب با استفاده از این نرمافزار میتوانند در دروس حوزوی به صورت زنده شرکت کنند و درس استاد را از طریق رایانه یا تلفن همراهی که به اینترنت متصل است بشنوند. |
- حوزههای تحت پوشش مدرسه فقاهت عبارتند از:
- حوزه علمیه قم در سه بخش "مسجد اعظم"، "غیر مسجد اعظم" و "به زبان عربی"
- حوزه علمیه نجف
- حوزه علمیه مشهد - حوزه علمیه سایر شهرستانها (تهران، اصفهان، اهواز)
- ضمناً دروس تخصصی حوزوی تحت عناوین "کلام و فلسفه" و "فقه موضوعی" نیز به طور جداگانه قابل دسترسی است.
- مدرسه فقاهت همچنین با توسعه فعالیتهای خود و به منظور پاسخگویی به نیاز مخاطبان، دروس حوزههای علمیه کشورهای لبنان و افغانستان را نیز تحت پوشش قرار داده است.
- از دیگر اقدامات پایگاه ارتباط شیعی - در چارچوب دسترسی اینترنتی و آسان به دروس حوزوی – تهیه آرشیو دروس است که دامنه آن حتی به دروس آیات عظام فقید؛ امام خمینی، خوئی و بهجت (ره) نیز رسیده است و اینک بخشی از دروس مذکور در دسترس علاقمندان قرار دارد.
- خدمت دیگر مدرسه فقاهت به مشتاقان دروس حوزوی، تهیه و تنظیم تقریر دروس توسط طلاب برگزیده است که غالباً 6 ساعت و نهایتاً 24 ساعت پس از پخش زنده، بر روی شبکه قرار میگیرد.
برای مطالعه راهنمای ورود و استفاده از پخش زنده مدرسه فقاهت اینجا را کلیک کنید.
- مدرسه فقاهت با مساعدت عالمان دینی، مراجع عظام و مؤسسه تبیان صورت گرفته و تمام مراحل آن توسط "صدای بهار" انجام میشود.
- پایگاه ارتباط شیعی، زمینه پرسشگری دینی را نیز فراهم آورده است و علاقمندان میتوانند ضمن مطالعه راهنمای استفاده و پس از دریافت نرم افزار بر طبق جدول زمانی تعیین شده، به طرح سوالات خود بپردازند.
|
|
ارتباط مردم با عالمان دینی برای پرسشگری دینی ، از اهداف ارتباط شیعی است . مردم می توانند پرسشهای خود را از طریق رایانه یا تلفن همراهی که به اینترنت متصل است ، از عالمان دینی قم ، مشهد و نجف بپرسند. |